Her hører 2-åringen morens stemme for første gang

- Det var et magisk øyeblikk.

(upublisert) Opprettet
Asher Goldberg har vært døv helt siden fødselen, men har nå fått en helt ny hverdag. Takket være nye implantater i ørene, kan toåringen høre lyder for aller første gang i sitt liv.
- Det er helt magisk. Risikoen en minimal og fordelene er store, sier moren Robyn Goldberg til ABC News. De siste seks månedene har Asher måtte lære om verden på en ny måte. Han har øvd på lyder, ord og har til og med danset til musikk. Da Asher ble diagnostisert som liten baby, tok foreldrene sykdommen veldig hardt. - Det var veldig vanskelig. Det første som slo meg, var at han ikke kunne oppleve musikk på samme måte som det jeg kan, sier faren, Michael Goldberg, til ABC News.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.