Vis mer

Her er verdens første LEGO-figur i rullestol

Internett hyller LEGO.

(upublisert) Opprettet


LEGO har fått mye oppmerksomhet på nettet de siste dagene. Etter tiår med biler, brannstasjoner og dyrehager, har LEGO kommet opp med noe nytt. For første gang i historien har de nemlig lansert en LEGO-figur som sitter i rullestol.

Den nye figuren har på seg hettejakke og lue og sitter i en grå rullestol. Nykommeren ble avdekket på leketøysmesser i England og Tyskland forrige uke. LEGO-skaperne bekrefter at gutten i rullestol vil være en del av et LEGO CITY-sett som kommer i juni, skriver CNN.

LEGO-nykommeren kom til verden etter Twitter-kampanjen #toylikeme som oppfordret leketøysgiganten til å tenke utenfor boksen og representere mennesker med handikap, skriver australske ABC News.

Nyheten blir hyllet av mange i sosiale medier: 

Kunne ikke laste instagram

Legg til sol_no på SnapChat

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.