Helgens beste mattips

Endelig helg - og tid for god mat! Vi har funnet tre gode oppskrifter fra norske matbloggere. Kanskje noe å prøve seg på i helgen? Velbekomme!

(upublisert) Opprettet
Hva passer bedre enn en varmende gryte på denne årstiden? Ina fra bloggen Mat på Bordet har laget en lettvint gryterett som hun kaller "One pot wonder". Oppskriften finner du her. Retten er komplett i seg selv - kjøtt, poteter og grønnsaker - du trenger i prinsippet ikke å servere noe annet til, skriver Ina fra bloggen Mat på Bordet. Dessert må til Hva med å prøve denne nydelige eplekaken fra bloggen Kaker og Kos? Oppskriften finner du her. Elin fra bloggen Kaker og Kos skriver: Den er enkel å lage og er en veldig god kake å servere til gjester, gjerne litt varm sammen med vaniljeis...nam nam. Verdens beste kanelsnurrer Boller er også perfekte som turmat! Disse lekre kanelsnurrene kommer fra bloggen Matmisjonen. Oppskriften finner du her. Hanne fra Matmisjonen anbefaler denne oppskriften fra Åpent Bakeri når du blir fysen på kanelboller.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.