Gravid? Her får du fem nettips

Mange vordende foreldre synes ventetiden er lang. La deg underholde av disse fem nettsidene!

(upublisert) Opprettet
SOLs foreldreekspert Anette Snarby er freelancejournalist og driver nettstedet Foreldremanualen. Her er hennes fem lenker for deg som venter barn:   1. Foto-morro Som gravid ønsker man gjerne å forevige magens utvikling, men hvor går grensen mellom classy og harry? Hva bør man egentlig unngå å dele med andre? Fasiten finner du kanskje på AwkwardFamilyPhotos.com, som tar for seg gravidefoto med særdeles dårlig smak... Hvor går grensen mellom classy og harry? (Foto: awkwardfamilyphotos.com) 2. Synes du det er vanskelig å finne kule antrekk som gravid? Motebloggen Oslo in Chanel skrives av Tine, som i oktober blir mamma for første gang. På bloggen deler hun tips og råd til andre som vil holde stilen som gravid – hun viser foto av graviditet-outfits og tipser om vanlige klær som passer den voksende magen. Sjekk ut bloggen til Tine for antrekkstips! (Foto: osloinchanel.blogg.no) 3. Høstens og vinterens selskapskjoler Høsten og tiden frem mot jul innebærer ofte mange festligheter, og det kan være utfordrene å finne selskapskjoler som passer en gravid kropp. Den engelske nettbutikken Crave Maternity har et godt utvalg kjoler til alle anledninger. Mange av kjolene er også spesielt tilpasset ammende mødre. Klar for juleselskap i denne lekre kjolen. (Foto: cravematernity.co.uk) 4. Hva skal barnet hete? Å bestemme navn på den nye verdensborgeren er ikke det enkleste man gjør her i livet. Hva ønsker du at navnet skal signalisere? Og hvilket førsteinntrykk vil arvtagerens navn gjøre på andre? Denne vittige svenske navnegeneratoren forteller deg hva babyen din burde hete, basert på ditt og din partners navn... Hva skal barnet hete? Prøv navnegeneratoren. (Foto: alltforforaldrar.se) 5. Privat dagbok på nett Mange lager en egen babybok som fortellen historien om barnets første år, men det er også gøy å starte dokumentasjonen under graviditeten. Tweekaboo er både en app for iPhone og iPad og en online graviditets/baby dagbok. Dette betyr at du med få klikk kan ta et foto eller film, skrive noen ord, og sende det til din private dagbok på nett. Du kan velge å dele den med venner og familie, eller samkjøre den helt med Facebookkontoen din. Nå kan du lage din private babydagbok på nett. (Foto: tweekaboo.com)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.