Vis mer

Genial seng: - Alle fødeavdelinger burde ha en slik

For en fantastisk idé!

(upublisert) Opprettet


Nyfødte har et stort behov for nærhet og varme, og da er denne oppfinnelsen midt i blinken. Sengen ser ut som en helt vanlig sykehusseng, men har en egen del på siden hvor babyen kan sove tett inntil moren.

Særlig for kvinner som har tatt keisersnitt og ikke kan løfte, kan ha stort nytte av en slik seng.

Bildet av den smarte sengeløsningen har spredd seg i stor hastighet på Facebook, og i skrivende har over 100.000 delt og nærmere 200.000 klikket liker på BellyBellys innlegg. Mange lar seg fascinere i kommentarfeltet.

- Genialt, jeg elsker sengen!

- I stedet for å sitte klistret til sengekanten for å se på den skjønne lille, kan man ligge i sengen hele natten, skriver en annen.
Would you like to see beds like this in all maternity hospitals? What a great help for c-section mammas too, but most of...

Posted by BellyBelly - Pregnancy, Birth & Parenting on 3. juni 2015

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.