Finner du T-en på under ti sekunder? Da kan du ha et spesielt talent

T-en er ikke rød.Dette bildet, laget av forskere ved Johns Hopkins University i USA, er ett av mange "synstester" som har gått viralt i 2016.

Men i motsetning til mange andre, mener forskere at denne testen kan si noe om deg som person, skriver nettstedet YourTango. Så ta deg noen sekunder og se om du finner T-en blant alle L-ene.

Et lite hint: T-en er ikke rød.

(Skjermdump: Mental Floss / Twitter / Johns Hopkins University)

Forskerne ved Johns Hopkins University mener at når mennesker lærer seg hva som er mulig å ignorere, kan man lete både raskere og mer effektivt.

- Personer som eksplisitt ignorerer distraherende informasjon forbedrer søkeytelsen drastisk. Dette er en vesentlig ferdighet for mennesker som jobber med søk og leting - som for eksempel radiologer og sikkerhetspersonell på flyplasser, sier Corbin A. Cunningham, en av hovedforfatterne bak studien, ifølge YourTango.

Forskerne tok ulike bokstav-tester på en rekke deltakere, og konkluderte med at jo mer informasjon deltakerne var i stand til å ignorere, jo raskere fant de det de lette etter. Evnen til å ignorere er en viktig del av det å være oppmerksom.

Så tilbake til bildet med alle bokstavene. Fant du T-en på under ti sekunder? Hvis svaret er ja, kan det bety at du er oppmerksom og har gode systematiske evner. Legg til sol_no på SnapChat