Fem mildt sagt drøye massasjeformer

Ikke for pyser.

Massasje forbindes jo gjerne med rekreasjon og avslapping, men noen massører strekker konseptet så langt at mange skal slite med å bevare roen. Her er fem massasjeformer som nok tar de fleste på senga.

1.Vaginalmassasje

KK har i dag en fyldig reportasje om sine egne erfaringer med såkalt tantramassasje hos en klinikk på Majorstua i Oslo. Deres tolkning inkluderer blant annet underlivet. - Vaginal massasje kan hjelpe kvinner til å bli kvitt krampetilstander, smerter og nummenhet – og ikke minst til å føle mye mer nytelse og energi i hverdagen, forteller Ingunn ved MAKIA til kvinnebladet. Gjennom to timer trykker massøsen på angivelige spenningspunkter over hele kroppen, før de som vil kan få en avsluttende massasje av innsiden av vagina med kokosoljesmurte latekshansker. Skribent og deltaker Gry Thune kaller massasjen smertefull, men innrømmer også at den økte sexlysten. Massasje på stranda er populært, men ikke alle formene passer seg offentlig. (Foto: Berit Keilen / NTB scanpix)Massasje på stranda er populært, men ikke alle formene passer seg offentlig. (Foto: Berit Keilen / NTB scanpix)

2. En kjøkkenkniv i hver hånd

Kina er et digert land med mange tusen års historie for alternative behandlingsformer, så det er jo ganske naturlig at det også er arnestedet for både koppemassasje og akupunktur. En av deres mest eksotiske massasjeformer har de likevel i stor grad gitt opp. I stedet har den blitt plukket opp i nabolandet Taiwan med stor suksess. Den kinesiske kjøkkenkniven er til forveksling lik en kjøttøks, og brukes ikke bare til å hakke kjøtt og grønnsaker. Du kan jaggu massere med den også. På tbanestasjonen i hovedstaden Taipei tilbyr flere salonger en halvtimes intensiv massasje med en kjøkkenkniv i hver hånd, skriver Dagbladet. Det stilles strenge krav til utøverne av såkalt Diao Liao, og de må blant annet spise vegetarisk og meditere daglig for å holde «holde energiene rene». Uansett om det stemmer eller ikke, kan du i hvert fall trøste deg med at knivene sløves på steiner før de hamres over ryggtavla. Har du trua? (Foto: AP Photo/Steven Wang)Har du trua? (Foto: AP Photo/Steven Wang)

3. Snegler i fjeset

Om du heller vil overhale ansiktet til en spesiell anledning, kan Japan være et mer aktuelt reisemål. Der tilbys ansiktsmassasje med snegler. Ifølge en video på VGTV er tanken at sneglenes gnukkende bevegelser masserer, mens slimstien deres tilfører fuktighet. Lite tyder på at sneglefarsotten har nådd Norge riktig enda, men den har rukket å spre seg til Russland, hvor den anses for å være et eksklusivt gode. Prisen på en times overhaling hos et av de japanske sentrene er i overkant av 1200 norske kroner. Kanskje det ikke var så ille med ansiktsmaske allikevel? Ikke massasjen i gata. (Foto: REUTERS/Ilya Naymushin )Ikke massasjen i gata. (Foto: REUTERS/Ilya Naymushin )

4. To meters slanger

Foretrekker du å meske deg med slanger i stedet, er Indonesia stedet å meisle inn i reiseplanene. I Jakarta kan du bli massert med to meter lange pytonslanger. Det melder ABCNyheter – Vi ønsker at folk skal prøve for å oppleve adrenalinet som kommer fra frykten deres. Med slangemassasje kan man virkelig frigi følelser, hevdet daglig leder ved Bali Heritage Reflexology and Spa Paulus Abraham til nyhetsbyrået AFP. Noe har de i hvert fall lyktes med - turistene strømmer til behandlingssenteret for å la reptilene åle seg over kroppen deres. Her til lands er slangehold foreløpig ikke lovlig. Det ser muligens farligere ut enn det er. Eller?(Foto: AFP PHOTO / ROMEO GACAD)Det ser muligens farligere ut enn det er. Eller?(Foto: AFP PHOTO / ROMEO GACAD)

5. Med morkakevæske som olje

Mens de fleste kroppsbehandlingene på denne lista er forholdsvis obskure, skapte den siste store overskrifter for fem år siden. Uten at den er alminnelig av den grunn. Nettavisen var blant de som omtalte en mildt sagt uvanlig trend innen pleie blant Premier League-stjerner på den tida. Robin Van Persie, Vincent Kompany, Nigel De Jong og Pablo Zabaleta skal alle ha mottatt en massasje med morkakevæske av den samme massøsen - serbiske Mariana Kovacevic. Grunnlaget for væsken er angivelig morkake fra hest, som knas inn i huden. Påstanden er at den inneholder stamceller, som leger skader og ømhet. Til tross for at fotballproffene skrøt av behandlingen, kan den ikke sies å ha blitt noen landeplage i ettertid.   Hvilken behandling synes du høres verst ut? Har du selv opplevd en underlig massasje? Del dine erfaringer under!