Du vil ikke tro hva som kravlet i øret til pasienten

ADVARSEL: Ikke se videoen mens du spiser.

(upublisert) Opprettet
En pasient dro til legen da han begynte å høre merkelige lyder i øret. Hva den indiske legen fant  kravlende inni øret, er ikke til å tro. Se video i bunn av artikkelen
Et titalls levende larver kravlet rundt i øret til den unge mannen. En flue hadde lagt egg i øret mens pasienten sov. Når de klekket, resulterte det i en liten koloni av levende larver som livnærer seg av vevet i øret. Doktor Vikram Yadav måte fjerne larvene i flere omganger med pinsett.  Det er uvisst hvor lenge larvene har vært inni øret til pasienten, men flere har allerede rukket å bli nokså store. Hvis tilstanden, som heter aural myasis, ikke blir behandlet i tide, kan larvene finne veien inn i mellomøret og videre inn til hjernen.  

SOL har samlet flere artikler om levende kryp i kroppen:

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.