Derfor bør du ha på to truser

Disse strømpebukse-triksene bør du kunne.

(upublisert) Opprettet
Strømpebukse er elsket av noen og hatet av mange. Med både julebord og andre festligheter for døren, er det stor sannsynlighet for at du må ha på deg strømpebukse iløpet av desember. Altfor store strømpebukser som ruller nedover magen, eller enda verre, revner, kan virkelig sette en stopper for feststemningen. Derfor har SOL samlet tips som gjør strømpebukseopplevelsen best mulig.

Ekstra truse

Kanskje ikke det mest sexy trikset, men det er effektivt om strømpebuksen ikke vil sitte oppe. Trekk en ekstra truse utenpå strømpebuksen, så hindrer du den i å rulle nedoverbaken eller henge i skrittet. Velger du en truse i samme farge som strømpebuksen, er det neppe noen som legger merke til det.

Pass på neglene

Har du dårlig tid før festen og haster på med strømpebuksene, er det fort gjort å stikke hull på dem med neglene. Pass på at du ikke har noen skarpe kanter eller fliser verken på finger- eller tåneglene før du skal dra på deg strømpebuksen. Det kan være lurt å gå over med en neglefil for å være på den sikre siden.

Strekk godt

Er du nøye med å strekke strømpebuksen god, minsker risikoen for rakning. Den blir også lettere å få på seg, og du ser med en gang om den er lang nok i bena.

Velg riktig farge

Mange velger feil farge på strømpebuksen, noe som fort kan få deg til å se eldre eller tykkere ut. Ifølge MinMote, bør du styre unna hudfargede strømpebukser, mens sort passer til det meste.

Neglelakk redder strømpebuksa

Ideelt sett bør du ha med ekstra strømpebukse i veska, tilfelle uhellet skulle være ute. Har du ikke plass, kommer du også langt med litt klar neglelakk. Stryk neglelakk over hullet, så unngår du at strømpebuksen revner mer.

Og hvis du er i tvil, slik bør du ta på strømpebuksene:

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer