9 fordeler med å være lav kvinne

Sikker på at du ville vært høyere?

(upublisert) Opprettet


 1. Lave kvinner har mest hell i kjærlighet, skriver VG. En britisk undersøkelse viser nemlig at flere lave kvinner på 42 år er gift og har barn enn sine like gamle, men høyere medsøstre.


 2. Og det er kanskje ikke så rart. Ifølge undersøkelser foretrekker menn lavere kvinner, så jo lavere man er som kvinne, jo flere menn har man å «velge» i.


  (Foto: Colourbox)(Foto: Colourbox)

 3. Lave kvinner lever lengst, skriver KK. Det mener i alle fall forskere ved et New York-universitet etter å ha undersøkt høyden til døtrene til 100 år gamle kvinner.


 4. Av en eller annen grunn er det mange som kobler høyde og alder. Så i manges øyne ser du yngre ut enn du er - og det liker jo de fleste. I alle fall når de når en viss alder. Må du vise legimitasjon, er det bare å smile.


  Foto: Berit Roald / NTB scanpixFoto: Berit Roald / NTB scanpix

 5. Om du er passasjer i en bil, må du ofte ta til takke med det midterste setet bak. Plassen som ifølge det amerikanske samferdselsdepartementet er det tryggeste i en bil, ifølge Side3.


 6. Lave trenger mindre body lotion, solkrem og andre ting man møtte smøre inn kroppen med ...


  (Foto: Colourbox)(Foto: Colourbox)

 7. ...og kan benytte seg av barneavdelingen i klesbutikker. Noen kroner her og der, altså.


 8. Lave personer tar kortere skritt og forbrenner derfor mer når de går, ifølge amerikanske forskere.


  (Foto: Colourbox)(Foto: Colourbox)

 9. Vil du være høyere for en kveld, er det bare å ta på seg høye sko. Det er vanskeligere for en høy kvinne å gjøre det motsatte ...

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.