Vis mer

8 ting bare B-mennesker får oppleve

Lenge leve B-mennesker!

(upublisert) Opprettet


Til tross for at samfunnet på mange måter ikke er tilpasset B-mennesker, er det en rekke fordeler med å være nattugle, skal vi tro forskere. B-mennesker er først og fremst mer kreative. De er flinke til å tenke utenfor boksen og finne alternative løsninger, er konklusjonen i en italiensk studie.

Mens A-mennesker er mer strukturerte, har britiske forskere faktisk kommet frem til at intelligente mennesker ofte er B-mennesker.

Og ikke nok med det. Trener du, er risikoen for å få skader mindre på ettermiddagen enn enn på A-menneskenes favoritt-tid: morgenen.

SOL har samlet 8 fantastiske ting som bare B-mennesker får oppleve:


 1. Hvor deilig det er å sove lenge om morgenen.


  Kunne ikke laste instagram 2. Solnedgangen om sommeren (eller soloppgangen om du ikke har lagt deg ennå).


  Kunne ikke laste instagram 3. Gleden når du for en gang skyld kommer tidsnok til en avtale på morgenen.


  Kunne ikke laste instagram 4. Hvor kreativ du er midt på natta ...


  Kunne ikke laste instagram 5. ... og hvor mye husarbeid du kan få unna.


  Kunne ikke laste instagram 6. I motsetning til A-mennesker, får B-mennesker faktisk med seg handlingen på spennende serier som begynner sent.


  (FOTO: NRK)


 7. Den fantastiske stillheten som er midt på natta.


  Kunne ikke laste instagram 8. Følelsen av å legge hodet på puten når du endelig får kommet deg i seng. Gjerne 03.45 på natta.


  Kunne ikke laste instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.