Vis mer

6 tegn på at han faktisk liker deg

Det er spesielt noen ting du må se etter.

(upublisert) Opprettet
Det er kanskje ikke usedvanlig mye forskning og vitenskaplige studier som kan si noe om han du dater faktisk er interessert i deg og liker deg.

Heldigvis er det skrevet metervis med artikler om dette temaet, og det burde jo la seg gjøre å finne noen gjenngangere som kanskje kan gjøre deg klokere.

Les også: 6 små ting som kan ta forholdet fra bra til kjempebra

SOL har samlet noen av de vanligste tegnene på at han faktisk er interessert i deg:

1. Han lener seg mot deg når dere snakker


Dersom dere er omringet av støy, for eksempel på et utested eller en byggeplass, skal du kanskje ikke lese så mye i at han lener seg mot deg i en samtale.


Men hvis dere sitter på en kafé eller hjemme i sofaen og kan høre hverandre helt fint, da kan du legge merke til om han lener seg inn i samtalen. Det er et tegn på at han er interessert i hva du har og si, og i deg, skriver Metropolitan.2. Han lytter til, og husker, det du sier


En av Vixen Daily sine skribenter kan fortelle at det å lytte oppmerksomt til hva du har å si er et tegn, og det at han husker noe du har fortalt tidligere er et annet.


Om det er en morsom historie eller anekdote du nevnte forrige date, om han husker det er han garantert interessert.(FOTO: Michael E. Clarke, Flickr.com (CC BY-NC 2.0))

3. Han tør å krangle med deg


I følge Elite Daily trenger du ikke bli bekymret dersom det er litt krangling og kjekling i starten av datingen deres. Så lenge det ikke er usaklige krangler der dere slenger dritt til hevrandre altså.

Men det at han krangler, eller går inn i en diskusjon betyr bare at han bryr seg om tematikken og at han stoler nok på deg til å si hva han mener. Det er mye verre om han ikke orker engasjere deg eller bare snakker deg etter munnen.

4. Han tar initiativ og er kontaktsøkende
Anewmode.com skriver at et av de sikreste tegnene på at en fyr er interessert er hvis han tar initiativet til å ha kontakt med deg.

Dette kan være på en fest der han kommer bort for å snakke, eller hvis dere jobber sammen og han spør om noe han ikke trenger å spørre om. Dersom det er slik at han uoppfordrert tar kontakt når han ikke må da er han nok ganske interessert.

5. Han har nær sagt alltid tid til degEt annet sikkert tegn på begeistring er når han i en hektisk hverdag alltid finner tid til å møte deg hvis du spør, eller at han svarer på meldinger så fort han har annledning, skriver kvinnenettsiden Slism.


Og skulle det vise seg at han flytter rundt på planer eller gjøremål slik at dere får presset inn en to-timers lunsj på en travel lørdag så kan du være trygg på at han er interessert.
(FOTO: David Ingram, Flickr.com (CC BY-NC 2.0))

6. Han er interessert i dine interesser


Nettdatingsiden E-Harmony har koblet nok mennesker, og gjennomført nok spørreundersøkelser blant sine medlemmer til å kunne uttale seg om de første ukene pg månedene i en potensiell relasjon.

sine nettsider skriver de at når han tar en aktiv interesse, eller viser at han er begeistret for, de tingene eller aktivitetene du interesserer deg for så er fordi han liker deg. Enda mer dersom det er ting han kanskje i utgangspunktet ikke hadde noe forhold til eller syntes at var så spennende.

Legg til sol_no på SnapChat

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.