5 grunner til at du bør spise iskrem i dag

Kos deg i sola (eller regnet) med god samvittighet!

(upublisert) Opprettet

1. Å spise iskrem gjør deg rett og slett lykkeligere, ved å sette fart i hjernens lykkesoner. Det skriver Forskning.no, og siterer forskere ved Institute of Psychiatry i London.

 

2. Is kjøler ned kroppen. Det er veldig fint når vi for øyeblikket opplever ekstreme temperaturer for april måned ifølge VG.

  (Foto: Colourbox)(Foto: Colourbox)  

3. Det kan faktisk hjelpe deg med å holde vekta. Iskrem inneholder et stoff som heter CLA. I moderate mengder kan det redusere hvor mye kroppsfett som lagres, hevder en studie ved University of Wisconsin.

 

4. Is er forholdsvis velbalansert på næringsfronten (til å være godteri). Spist med måte gir det en helt okay kombo av vitaminer og mineraler som kan balansere kostholdet ditt. (kilde: Tine)

 

5. ... altså, det er kjempegodt. Og det finnes versjoner for de aller fleste. Kos deg mens været varer!

 

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.