4 triks for at din utkårede skal forelske seg i deg

Snarveien til forelskelse ligger i forskningen.

Nå skal det vanskelig gjøres å tvinge noen til å bli forelsket i deg, men det er en gang slik at vi mennesker er ganske enkle i vår kompleksitet.

Det finnes noen små grep og triks du kan gjøre for å øke sjansen for at den du liker åpner øynene og ender opp med å like deg også.

1. Se henne i øynene


En av verdens ledende eksperter og forskere på temaet kjærlighet, forfatter og psykolog Isaac Rubin, hevder at du kan "lure noen til å bli forelsket" i deg gjennom øyekontakt, skriver Today.com.

Par som elsker hverandre ser hverandre inn i øynene 75 prosent av tiden når de snakker sammen. Til sammenligning ser folk flest hverandre inn i øynene 30-60 prosent av tiden de snakker sammen.

Ifølge Rubin betyr det at dersom du ser noen inn i øynene 75 prosent av tiden dere snakker sammen kan du "lure" hjernen deres til å tro at den er forelsket. Dette fordi sist noen så personen så lenge inn i øynene var de forelsket, så underbevisstheten antar at den er det igjen.

2. Still ham spørsmål, og vær en god lytter


Psykoterapeut og forfatter M. Gary Neuman sier til Business Insider at noe av det viktigste du kan gjøre, dersom du ønsker at en person skal falle for deg, er å lytte og stille spørsmål.


Dersom du viser en interesse og stiller oppfølgingsspørsmål vil det øke sjansen for at vedkommende blir å like deg. Dette kan muligens virke innlysende, men det som kanskje overrasker er grunnen til at folk flest ønsker å snakke om seg selv.


The Wall Street Journal skriver at gir samme følelse av glede som for eksempel mat eller å motta penger.
(FOTO: Red Touch Media, Flickr.com (CC BY-NC 2.0))

3. Alle burde kle seg i rødt


Psychology Today forteller at menn synes kvinner som kler seg i rødt, eller kvinner man assosierer med fargen rød, er mer tiltrekkende enn andre, noe som kanskje ikke er så sjokkerende.

Men det som muligens vil overraske litt er at dette gjelder begge veier. Kvinner finner menn i rødt mest tiltrekkende også.

For å underbygge dette viser nettstedet til to forskningsartikler publisert på forskningsnettsiden PubMed.gov: "Red, rank, and romance in women viewing men" og "Romantic red: red enhances men's attraction to women".

4. Kvinner bør være glade, menn bør være arrogante


En forskningstudie utført av Psykologisk institutt ved "University of British Columbia" tok for seg hvilke ansiktsuttrykk folk flest finner tiltrekkende.

Resultatet viste at menn var mest tiltrukket av kvinner som smilte, og minst tiltrukket av kvinner som uttrykte arroganse. For kvinnene var det motsatt, de ville heller ha en arrogant mann enn en glad mann.

Det mest overraskende med studien var kanskje at begge kjønn fant de som uttrykte skamfullhet tiltrekkende.

Legg til sol_no på SnapChat