Vis mer

11-åringen får grusomme kommentarer på nett - her slår han tilbake mot mobberne

Har fått nok av kommentarer som «Jeg håper han får kreft» og «Tjukkas-homo».

(upublisert) Opprettet


 

«Det store, feite svinet» og «Jeg håper han får kreft» er blant kommentarene folk skriver om 11 (!) år gamle Logan på nettet. Logan Fairbanks og faren hans har gjort stor suksess på nettet med videoene der de spøker med hverandre.

Men sammen med den store nettsuksessen kommer også en stygg bakside: De ekle og slemme kommentarene. Modige Logan har lagt ut en video der han konfronterer nettmobberne, ved å lese opp meldingene: «Det er morsomt fordi han er feit», «Han ser ut som en dum tjukkas», «Jeg forventet at det vil suge fettet rett ut av ham. Hyl grisen, hyl» og «Jeg håper han dør».

– Jeg gjør dette for å oppfordre folk til å la være å mobbe på nettet . Og for å oppmuntre folk som blir mobbet til ikke å la ordene såre dem, sier Logan i videoen.

Nå tikker meldingene inn fra hele verden, som roser Logan for å være så modig.

«Den gutten er mer moden enn alle de som skrev kommentarene. Han vil bli en god og flott voksen. Ingen tvil»

Levert avVi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.