Skriv omtale
×
Rating


Send omtale
Annonsørinnhold
Komplett Bank

Anmeldelse av Komplett Bank

4.1/5 ( 22 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse
Gå til nettside
Annonselenke
Søk nå
Annonselenke
Fordeler
 • Utbetaler mindre lån på dagen
 • Tilbyr refinansiering
 • Tilbyr betalingsforsikring
 • Tilbyr avdragsfri betaling hver måned
 • Fleksibel nedbetalingstid
 • Lav effektiv rente
Ulemper
 • Variert etableringsgebyr, opptil 1950 kroner for høyere lån.
Nøkkeltall
 • Beløp:
  10.000 - 500.000
 • Løpetid:
  fra 12 mnd
 • Månedlig betaling:
 • Nominell rente:
  Fra 7,90 %
 • Etableringsgebyr:
  490 kr
 • Nedbetalingstid:
  Inntil 15 år
Vilkår
 • Alder:
  18 år
 • Betalingsamerkninger:
  Nei
 • Inkasso:
  Nei
Låneeksempel Eff.rente 14,30%, 65.000,-, o/5 år, etabl.geb. 640,-, Totalt: 94.333,-

Om Komplett Bank

For deg som ønsker et helt fleksibelt forbrukslån, med ubegrenset nedbetalingstid.

Hvem er Komplett Bank?

Dersom du er på utkikk etter en låneramme, uten noen krav til nedbetalingsperiode fra låntaker, kan Komplett Bank være et godt alternativ. Husk at du må ha god kontroll på egen privatøkonomi for å benytte deg av en kreditor som denne.

Komplett Bank er en norsk bank i tett samarbeid med Komplett Group (Komplett.no, Blush.no, samt Bildeler.no). Banken tilbyr tjenester innenfor lån, sparing, handlekonto og kredittkort. Samtlige kredittrammer fra Komplett Bank tilbys uten sikkerhet.

Kreditoren har stort fokus på å tilby den mest fleksible låneløsningen på markedet, som også er bakgrunnen for Komplett Bank sitt Fleksibelt Lån. Du skal videre få gunstige vilkår på eventuelle innskudd du gjør til en sparekonto hos Komplett Bank.

Banken er opptatt av god service til kundene sine, og tar derfor imot kundehenvendelser på både epost og telefon (09-16, hverdager). Du finner i tillegg en omfattende kundeserviceportal på Komplett Bank sine nettsider.

Lånemuligheter hos Komplett Bank

Du kan låne mellom 10.000 og 500.000 kroner uten sikkerhet hos Komplett Bank, i deres Fleksibelt Lån. Her er det altså mulighet for finansiering av både små og store prosjekter, med svært fleksible vilkår på lånet ditt.

Når dette er sagt er det viktig å huske på at lånet til Komplett Bank tilbys uten sikkerhet. Det betyr at du kun vil få mulighet til å låne så mye som banken anser det som forsvarlig at du låner. Inntekten din står nemlig som sikring for lånet, og da henger også lånebeløp og inntektsnivå tett sammen.

Derfor er det på ingen måte slik at du kun ved å innfri minstekravene (se under) til Komplett Bank vil få innvilget maksimal låneramme. Denne vil utarbeides på helt individuell basis, med utgangspunkt i en kredittsjekk banken gjennomfører av deg.

Med hensyn til lånemulighetene hos Komplett Bank kan man derfor si at du med en sterkere privatøkonomi vil få tilbud om mer i lån. Tilsvarende vil det også være dersom du har en svak privatøkonomi, og ikke har så stor kapasitet til å betjene et usikret lån.

Komplett Bank stiller ingen krav til hvordan du kan bruke lånerammen din. Så lenge du holder deg innenfor kreditten du har fått innvilget kan du bruke pengene akkurat slik du ønsker.

Rente og vilkår på forbrukslån hos Komplett Bank

Nominell rente hos Komplett Bank ligger på 7,9% til 19,9%, som er kompetitivt i forhold til andre tilbydere på markedet. Dersom du kan sikre deg en rente i den nedre delen av dette sjiktet kan du få deg et gunstig forbrukslån.

Det er imidlertid viktig å huske på at rentetilbudet du mottar på lånet ditt alltid vil være et uttrykk for hvor stor risiko banken tar ved å innvilge søknaden din. Dersom risikoen er høy vil renten settes høyt, og visa versa. Når man tar dette i betraktning kan et lån hos Komplett Bank bli svært kostbart, på lik linje med de andre forbrukslånene på markedet.

Videre vil det være en forskjell på nominell og effektiv rente på lånetilbudet ditt. Den nominelle renten er utgangspunktet for beregning av effektiv rente, og sistnevnte ligger alltid noe høyere enn førstnevnte. Her er etableringsgebyr (490 kroner til 1950 kroner), termingebyr (35 kroner), samt rentes rente innbakt i satsen.

Forbrukslånet fra Komplett Bank kalles for et Fleksibelt Lån, og fungerer i praksis som en kredittramme. Du får innvilget et lån, og kan deretter administrere dette akkurat som du vil. Långiver stiller ingen krav til når du skal tilbakebetale lånet ditt innen.

Dette gir deg altså full fleksibilitet med hensyn til nedbetalingsperioden din, som kan være gunstig for visse privatøkonomier. Det er imidlertid svært viktig å påpeke at dette krever mye selvdisiplin fra deg som låntaker. Nedbetalingstiden din har stor innvirkning på totalkostnaden av lånet, og det er derfor ugunstig om denne blir for lang.

Hvem kan søke hos Komplett Bank?

Komplett Bank stiller følgende minstekrav til søkerne sine:

 • du må ha fylt 20 år
 • du må være registrert i folkeregisteret i Norge
 • du kan ikke ha noen registrerte betalingsanmerkninger eller inkassogjeld

Selv om Komplett Bank ikke stiller noe minstekrav til inntektsnivået ditt vil du alltid møte krav om fast inntekt når du skal søke forbrukslån. Det er helt enkelt fordi inntekten din står som eneste sikring på lånet. Dermed må banken sjekke den økonomiske kapasiteten din før lånet kan innvilges.

Komplett Bank har minste aldersgrense på 20 år, som er forholdsvis ungt. Dersom du er ung og ønsker å søke om forbrukslån må du allikevel huske på at yngre personer statistisk sett er en større risiko for banken. Jo eldre du er, og jo mer stabil økonomien din er, jo bedre lånevilkår vil du få tilbud om.

En registrert betalingsanmerkning er bevis på at du har misligholdt et tidligere økonomisk forhold. Dette blir for risikabelt for Komplett Bank og vil medføre automatisk avslag på søknaden din om forbrukslån.

Gode grunner til å søke forbrukslån gjennom Komplett Bank

Fleksibilitet
Det er svært få forbrukslån på markedet i dag som gir deg fleksibiliteten Komplett Bank tilbyr. Dette kan være gunstig dersom du ønsker å administrere nedbetalingstiden på forbrukslånet ditt selv. Husk imidlertid på at en lengre nedbetalingsperiode også medfører et dyrere lån totalt sett.

Kompetitive vilkår
Dersom du søker om forbrukslån hos Komplett Bank med en sterk privatøkonomi kan du regne med et nominelt renteutgangspunkt som er lavt. Forbrukslån er kostbare lån, og det vil derfor være gunstig å begrense rentesatsen så mye som mulig.

Høy låneramme
Komplett Bank tilbyr fleksibelt forbrukslån på inntil 500.000 kroner. Dersom du har et litt større finansieringsbehov kan dette dermed være et godt alternativ. Husk på at du må ha en sterk privatøkonomi for å takle et stort forbrukslån.

Komplett Bank reklamefilm

Siste artikler