Skriv omtale
×
Rating


Send omtale
Annonsørinnhold
Bank Norwegian

Anmeldelse av Bank Norwegian

4.3/5 ( 26 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse
Gå til nettside
Annonselenke
Søk nå
Annonselenke
Fordeler
 • Tilbyr høy lånegrense, samt mulighet for refinansiering
 • Tilbyr kredittkort
 • Tilbyr betalingsforsikring
 • Lav effektiv rente
 • Tilbyr 3 betalingsfrie måneder per siste 12 måneder
 • Mulighet for å øke eksisterende lån
 • Elektronisk signering
 • Rask behandling og rask utbetaling
 • Tilbyr å låne med medsøker
Ulemper
 • Ingen nevneverdige ulemper
Nøkkeltall
 • Beløp:
  5.000 - 600.000
 • Løpetid:
  fra 12 mnd
 • Månedlig betaling:
 • Nominell rente:
  Fra 8,9 %
 • Etableringsgebyr:
  950 kr
 • Nedbetalingstid:
  Inntil 15 år
Vilkår
 • Alder:
  23 år
 • Betalingsamerkninger:
  Nei
 • Inkasso:
  Nei
Låneeksempel Eff.rente 17,80%, 65.000,-, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 95.872,-

Om Bank Norwegian

For deg som ønsker en innovativ tilbyder av forbrukslån og markedets høyeste låneramme.

Hvem er Bank Norwegian?

Bank Norwegian er en nettbasert bank som retter seg mot privatmarkedet i Norge. De tilbyr kredittkort, sparemuligheter, samt forbrukslån. Bank Norwegian har som mål å tilby kundene sine blant markedets beste vilkår, med effektive og innovative løsninger.

I tillegg til dette er Bank Norwegian en nytenkende, innovativ og utradisjonell bank, som jobber kontinuerlig for å skape brukervennlige nettløsninger. Det skal være enkelt å være kunde i banken, og du skal få gode priser, kundeservice og vilkår.

Bank Norwegian er et datterselskap av holdingselskapet Norwegian Finans Holding ASA. Selskapet ble etablert i 2007 som en satsning innen banktjenester fra flyselskapet Norwegian. Banken har hovedkontor på Fornebu, på samme sted som Norwegian.

Dersom du er på jakt etter en utradisjonell bank med rimelige lånekostnader kan Bank Norwegian være et godt alternativ. Banken har en omfattende kundeservice-database på nettsidene sine, og kundeservice er åpen på hverdager fra 10-16.

Lånemuligheter hos Bank Norwegian

Bank Norwegian er per i dag den eneste tilbyderen av forbrukslån på markedet som har låneramme opptil 600.000 kroner. Du kan imidlertid også låne så lite som 5000 kroner av kreditoren, så dette er en långiver som retter seg mot både små og store finansieringsbehov.

Husk på at det stilles strenge krav fra kreditors side for å få innvilget lån uten sikkerhet. Det betyr også at du må ha en svært sterk og stabil privatøkonomi for å få godkjent maksimalt låneramme. Når det er sagt er Bank Norwegian med denne grensen en bank som kan tilby løsninger for de større finansieringsbehovene.

Da Bank Norwegian tilbyr lån uten sikkerhet stilles det ingen krav til hvordan du skal bruke lånebeløpet ditt. Det betyr at du kan finansiere nesten hva som helst med et forbrukslån fra Bank Norwegian. Enten du trenger penger til oppussing, ferie eller refinansiering av ugunstig gjeld uten sikkerhet kan banken hjelpe deg.

Husk imidlertid på at forbrukslånene fra Bank Norwegian er lån med høy risiko, både for deg selv og långiver. Det betyr at du må regne med å betale en høy effektiv rente, selv om denne vil være lav i sammenligning med resten av markedet.

Rente og vilkår på forbrukslån hos Bank Norwegian

Den nominelle renten til Bank Norwegian starter på 8,99%. Dette er svært lavt i sammenligning med mange andre aktører på markedet, og du kan derfor skaffe deg et forholdsvis rimelig forbrukslån fra banken.

Nominell rente vil være beregningsgrunnlaget på tilbudet du mottar om effektiv rente fra Bank Norwegian. Det er vanlig at effektiv rente ligger noen prosentpoeng høyere enn nominell rente. Her er ting som rentes rente, etableringsgebyr og termingebyr også beregnet inn i prisen. Effektiv rente når man har nominell rente på 8,99% er eksempelvis 9,49%.

Vær oppmerksom på at Bank Norwegian gjennomfører en grundig kredittvurdering av samtlige søkere. Her vil ting som inntektsnivået ditt, eksisterende gjeld, og kreditthistorikken din spille inn i vurderingen. Effektiv rente utarbeides på bakgrunn av disse tingene, og er derfor helt individuell.

Bank Norwegian tilbyr fastsatt nedbetalingstid på mellom 1 og 15 år, selv om de nye retningslinjene fra Finanstilsynet har påvirket dette noe. Nå vil det ikke tilbys mer enn 5 års nedbetalingstid dersom man søker om forbrukslån til generelle formål. Det er kun lån til refinansiering som kan få en lengre nedbetalingstid ved manuell vurdering av søknaden.

En lengre nedbetalingstid (5 år i stedet for 2 år, for eksempel) medfører lavere terminbeløp til Bank Norwegian, men fører også til et dyrere lån totalt sett. Etableringsgebyret i banken ligger på 950 kroner, og termingebyret ligger på 30 kroner.

Hvem kan søke hos Bank Norwegian?

Bank Norwegian stiller følgende minimumskrav til sine søkere til forbrukslån:

 • Du må ha fylt 23 år
 • Du må ha en registrert liknet inntekt
 • Du kan ikke ha noen aktive inkassosaker (eller registrerte betalingsanmerkninger)

Forbrukslånene fra Bank Norwegian er lån uten sikkerhet. Det betyr at banken ikke tar pant i noen av eiendelene dine når lånet innvilges. Dermed blir inntekten din stående som eneste sikring for lånet, som er bakgrunnen for den høye renten.

Dette betyr videre at långiver må forsikre seg om at du har den nødvendige økonomiske kapasiteten til å håndtere lånet du får innvilget. Det gjør Bank Norwegian ved å sjekke inntektsnivået ditt, og å uthente kredittopplysningene dine.

Banken vil forsøke å vurdere hvor stort lån det er realistisk for deg å betjene. Dersom lånebeløpet du har søkt om overskrider denne summen vil du få avslag, eller tilbud om et mindre lån. Som en tommelfingerregel kan man si at en mer stabil privatøkonomi vil medføre et gunstigere rentetilbud fra Bank Norwegian.

Inkassosaker og betalingsanmerkninger viser at du ikke har klart å overholde avtalen din i et tidligere økonomisk forhold. Uten pant blir dette en for stor risiko for Bank Norwegian, og du vil få automatisk avslag på søknaden din.

Gode grunner til å søke forbrukslån hos Bank Norwegian

Høy låneramme
Bank Norwegian tilbyr lån på inntil 600.000 kroner, og du kan dermed bruke dette forbrukslånet til en rekke forskjellige prosjekter. Dersom du er på jakt etter de litt større finansieringsmulighetene kan banken være et godt alternativ for deg.

Lav rente
Med utgangspunkt i en nominell rente på 8,99% tilbyr Bank Norwegian svært kompetitive vilkår på forbrukslånene sine. Selv om ditt rentetilbud vil være helt individuelt er det allikevel gunstig å søke hos en långiver med lavt beregningsgrunnlag i utgangspunktet.

Gode refinansieringsmuligheter
Selv om det er en begrensning på 5 år på et nytt lån kan man få innvilget refinansiering på opptil 15 år med Bank Norwegian. Dersom du sitter med dyr gjeld i smålån eller på kredittkort kan forbrukslånet være en god løsning for deg. Du kan også regne med en gunstigere rentesats fra Bank Norwegian når lånet skal brukes til refinansiering.

Siste artikler