Coronatiltak:

Flere utesteder stenger i de store byene

Utelivet og reiselivet rammes hardt av skjenkestopp og innstramminger i sosial kontakt. Nå stenger flere utesteder dørene.

FLERE INNSTRAMMINGER: Statsminister Erna Solberg informerer om coronasituasjonen i landet. Video: NTB Vis mer
Publisert

(SOL.no): Fra midnatt natt til lørdag innføres landsomfattende skjenkestopp og forbud mot nye gjester etter klokken 22. Det har ført til at flere utesteder ser seg nødt til å stenge midlertidig.

Utelivsgiganten Noho Norway, som har flere av de største utestedene i Oslo, permitterer flere ansatte og stenger enda en restaurant, melder E24.

Forrige uke varslet administrerende direktør Karl-Henning Svendsen i Noho at de ville stenge utestedene Elsker, Cafe Christiania og Nieu Scene Soria Moria på ubestemt tid. Nå har de også bestemt seg for å stenge restauranten Emmas drømmekjøkken i Tromsø.

– Alle her permitteres. Det er snakk om mellom 15 og 20 stykker, sier Svendsen til E24.

De vurderer nå fortløpende om de skal stenge ytterligere fire utesteder i hovedstaden.

Flere utesteder stenges i Bergen

I Bergen har 14 utesteder bestemt seg for å stenge dørene etter at myndighetene skjerper tiltakene for utestedene. Ti av utestedene tilhører Ricks AS, som driver tolv utesteder i Byen, skriver Bergens Tidende.

Bargruppens Drift AS stenger også ned to av sine åtte utesteder, mens Alexander Arnø stenger ned utestedene Stereo, Tempotempo, Nedre Nygård og Okidoki.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer