Vil stenge norske grenseoverganger

Medlemmer av Senterpartiet har sett seg lei av kriminelle innvandrere og vil derfor gjenopprette grensekontrollen og melde Norge ut av Schengen.

(upublisert) Opprettet
- Vi kan rett og slett ikke akseptere at mobil organisert kriminalitet fortsetter å spre seg. Vi må innføre drastiske tiltak for å stoppe kriminelle utlendinger allerede på grensen til Norge, sier justispolitisk talsmann i Senterpartiet Jenny Klinge til VG. På Senterpartiets landsmøte vil hun sammen med sine støttespillere fremme et forslag om å melde Norge ut av Schengen-avtalen. Avtalen gjør at grensekontrollen mellom de tilsluttede landene er avskaffet. Det fører til rask og fri ferdsel av mennesker. Les hele saken her Bør Norge meldes ut av Schengen? Eller finnes det bedre måter å stoppe kriminelle innvandrere på? Si din mening i kommentarfeltet!

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.