Vil forby taxfree-salg av tobakk

Nytt forslag fra regjeringens samarbeidspartner.

(upublisert) Opprettet
Venstre la torsdag frem partiets alternative statsbudsjett. I budsjettet foreslår partiet å forby salg av tobakk i taxfree-butikker, skriver Avisenes Nyhetsbyrå (ANB). Venstre-leder Trine Skei Grande er forberedt på motstand, også fra partiets samarbeidspartner Frp. – He he. Vi lager Venstres alternative budsjett. Man må alltid vise sitt primærstandpunkt, så får vi forhandle på bakgrunn av det, sier hun til nyhetsbyrået. Stortingsrepresentant for Frp, Morten Ørsal Johansen, er ikke begeistret. – Det er enkelt å kjøpe sigaretter like billig i utlandet. Og vi kan ikke innføre forbud mot import av tobakk til landet. Les hele saken på siste.no. Er du enig med Venstre i at tobakken bør fjernes fra taxfree-hyllene? Eller bør folk selv få velge hva de skal handle i taxfree-butikkene?  

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.