Vil fjerne super-kontantstøtte

Da kommunen doblet kontantstøtten, gikk antall mottakere i været.

(upublisert) Opprettet
Krf-kommunen Spydeberg i Østfold doblet tidligere i år kontantstøtten for barn opp til skolealder. Det førte til at at at antall mottakere økte fra 7 til 62 samt at én barnehage måtte si opp ansatte., skriver NRK. - Færre søkte på plass, og vi måtte si «takk for nå» til flere av våre kolleger. Men jeg håper vi ønske dem velkommen tilbake til høsten 2014, sier styrer i Per Jarle Hestnes, til NRK. Kommunestyret vedtok økning i kontantstøtten for barn opp til 18 måneder til 10.000 kr og eldre barn opp til skolealder til kr 6600. Fra og med neste år vil ordningen imidlertid bli avviklet da kommunen mener den er for kostbar. Les hele saken her Bør foreldre få støtte for å ha barna hjemme? Eller bør kontantstøtten fjernes helt? Si din mening i kommentarfeltet!

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.