Vil åpne for generell bevæpning av politiet

Ny blåblå regjering åpner for «generell bevæpning i de politidistrikter der politiet selv mener det er den beste løsningen.».

(upublisert) Opprettet
Blant punktene i Høyre/Frps regjeringserklæring er åpningen for generell bevæpning av politiet. Dette skjer etter at Stoltenberg-regjeringen gikk mot forslaget. På side 16 i regjeringens nye plattform, skriver regjeringen at de vil Åpne for generell bevæpning i de politidistrikter der politiet selv mener det er den beste løsningen. Les hele saken i Dagbladet Den nye regjeringen velger dermed å lytte til forslaget fra Politiets Fellesforbund som gikk inn for generell bevæpning på sitt landsmøte, skriver Dagbladet. Les hele regjeringserklæringen her.   Hva synes du? Er det greit at politiet bevæpner seg? Hva synes du om punktene i den nye regjeringsplattformen?

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.