SV åpner for øl døgnet rundt

Senterpartiet reagerer sterkt på at SV foreslår at kommunene selv skal bestemme sine egne skjenketider.

(upublisert) Opprettet
På landsmøtet i helgen skal partiet behandle forslaget om døgnåpne ølkraner. Det skriver Klassekampen i dag. SV ønsker at hver enkelt kommune, helt uten statlige rammer, skal bestemme når det skal serveres alkohol. - Jeg tror på å gi kommunene mer ansvar, også i skjenkepolitikken, sier Torgeir Knag Fylkesnes, nestleder i SVs programkomité. Senterpartiets helsepolitiske talsperson Kjersti Toppe mener forslaget strider med regjeringpartnerens tidligere uttalelser. - Det er et helt ekstremt forslag. Blir dette vedtatt, kjenner jeg ikke igjen SV. De har selv stått på talerstolen i Stortinget og harselert med Frps og Venstres liberalisme på dette feltet. Hva mener du? Bør hver enkelt kommune få bestemme når det skal serveres alkohol eller er dette å be om mer fyll og bråk?

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.