Ruter vurderer å endre pensjonist-rabatten

Årsak: Norges eldre blir stadig rikere.

(upublisert) Opprettet
I dag betaler personer over 67 år halv pris på alle ordinære billetter. Nå vil Ruter vurdere om pensjonistene i hovedstaden skal fortsette å få denne rabatten. - Trendanalysen viser at eldre vil få sterkere økonomi fremover, og da handler det om at vi må se på hvilke grupper det er som skal ha hvilke typer rabatter, sier Gro Tvedt Andersen, pressekontakt i Ruter, til Osloby.no. Dette frykter BI-professor kan ødelegge det sosial livet for dagens pensjonister. - Man vil faktisk komme seg mindre ut på ulike ting hvis det ikke lokkes med gunstige priser, sier Dag Jørgen Hveem, fagsjef for personlig økonomi ved BI, Osloby.no. Les artiklene her:

Ruter vurderer å endre pensjonist-rabatten Pensjonistene har størst formue av alle, men rabatten sin vil de ha

Hva mener du? Bør pensjonistene få beholde honnør-priser på kollektivtrafikk eller burde de betale full pris?

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.