Raser mot TV 2 sitt OL-tilbud

Rødt-leder Bjørnar Moxnes håper på proteststorm mot TV 2. Han mener OL-kanalen forsøker å lure til seg nye kunder.

(upublisert) Opprettet
TV 2 tilbyr nye Sumo-kunder én måned gratis abonnement i tilknytning til OL. Eventuelle nye kunder må heller ikke binde seg utover gratisperioden. Rødt-leder Bjørnar Moxnes mener imidlertid kanalen har en baktanke. - På grensen til svindel. Det er ikke noe snilt å prøve å lure kundene sine. Mange kommer til å tegne abonnement for å se OL-sendingene, for så å automatisk bli videreført i en betalingsløsning. For meg virker det som om TV 2 prøver å skaffe seg mange nye betalingskunder ved å gamble på at mange glemmer seg bort. De kommer til å tjene gode penger på det, sier han til Dagbladet. Les hele saken her. TV 2 sin kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl understreker at kanalen tidligere har hatt lignende tilbud, uten at noen har følt seg lurt. - En måned gratis prøveabonnement er blitt et vanlig bransjenorm på en rekke betalte streamingtjenester, for eksempel hos Netflix og Viaplay. Vi lanserer også mulighet til å registrere seg med faktura hvis man ikke ønsker å legge igjen kredittkortinformasjon. Hva mener du? Er dette lureri eller en veldig godt tilbud?

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.