Norsk fiasko?

Den mener ikke landslagssjefen. Hva mener du?

(upublisert) Opprettet
Fire nordmenn stilte til start i det som skulle være en norsk medaljegren: 15 kilometer klassisk. Dessverre gikk rennet ikke som forventet. Chris Jespersen ble beste nordmann på en sjetteplass med ett minutt opp til vinneren. De øvrige nordmennene plasserte seg på 12.-, 13.-, og -18. plass. Johnsrud Sundby slakter laginnsatsen, og flere norske medier har omtalt fredagens renn som en fiasko. - Fiasko er det ikke, men det er dårlig, sier landslagssjef Vidar Løfshus til VG. Norge har kun tatt fire av de 15 gullene VG tippet før mesterskapet, og Johan Kaggestad ber oss glemme det spådde gullrushet. Hva synes du om Norges innsats i OL så langt? Var fredagens renn en fiasko? Er det norske folk for kravstore?

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.