- Én av tre har benyttet seg av svart arbeid

Ifølge en ny undersøkelse, innrømmer én av tre at de har betalt for svart arbeid. Hva med deg?

(upublisert) Opprettet
I undersøkelsen som Dagens Næringsliv har fått utført, ble utvalget spurt om de har benyttet seg av svart arbeid, håndverkere, rengjørere eller annet. 32 prosent svarte at de hadde betalt, mens 68 svarte nei. - Tallene er ikke så overraskende. De stemmer godt overens med våre egne undersøkelser, sier tidligere skattedirektør Svein Kristensen til DN.no. Undersøkelsen viser dessuten at menn er overrepresentert blant de som har svart ja med 36 prosent mot kvinnenes 29 prosent. - Jeg pleier å si at folk har ganske fleksibel skattemoral når det kommer til kjøp av tjenester i hjemmet, sier Kristensen til DN. Les hele saken her Hva mener du? Er det greit å betale svart for håndverkertjenester i hjemmet? Har du noen gang benyttet deg av svart arbeid? Si din mening i kommentarfeltet.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.