- Kvinner bruker morsrollen som unnskyldning for å ta ansvaret hjemme

LO-leder Gerd Kristiansen mener det er en lei trend at kvinner velger deltid for å være hjemme med barna.

(upublisert) Opprettet
Den nyvalgte LO-lederen har vært en sterk pådriver i kampen om rett til å jobbe heltid. Nå kaster hun seg inn i deltidsdebatten og kommer med et spark til mødre som har valgt å jobbe deltid for å være hjemme med barna, skriver Aftenposten. - Samfunnet er tilrettelagt for at hele den voksne befolkningen skal være i arbeid full tid: Vi har full barnehagedekning, SFO, heldagsskolen. Det er en årsak til det: Nemlig behovet for arbeidskraft. Man forsaker noe ved å gå i full jobb, men man er ikke på jobb mer enn 37,5 time pr. uke. Det er bare litt over ett døgn til sammen. Totalt sett har man mye tid med barna sine, sier LO-lederen til avisen. Les hele saken i Aftenposten her Hva mener du om utspillet til LO-lederen? Hva synes du om kvinner som velger å være hjemme med barna? Si din mening i kommentarfeltet!

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.