Kan få 50.000 i måneden som pensjonist

- Dette viser at SVs kamp var berettiget.

(upublisert) Opprettet
Inga Marte Thorkildsen forsvinner fra stortinget etter 12 år, og det er også grensa for å få full opptjening i den gamle pensjonsordningen, skriver dagbladet.no. -  SV har helt siden nittitallet ment at pensjonene for oss stortingsrepresentanter har vært for gode. Derfor fikk vi endret dem for noen år siden, sier Inga Marte Thorkildsen til Dagbladet. - SV har kjempet siden nittitallet for å få gjort noe med stortingspensjonene, til stor motstand fra særlig Høyre og Frp. Det har vi gjort fordi stortingspensjonene ikke skal være opp til den enkelte representants samvittighet, men hva slags system vi skal ha for alle stortingsrepresentantene, svarer hun på spørsmål på om hun vil beholde pensjonen. Les hele saken på dagbladet.no Hva synes du er rettferdig pensjon for en som har sittet på tinget i 12 år?    

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.