Har Frp grunn til å klage?

Møtte internasjonal presse for å rette opp inntrykket av Fremskrittspartiet som høyreekstremistisk parti

(upublisert) Opprettet
Etter valget har internasjonal presse fremstilt Frp som høyreekstremistisk og kobler partiet direkte til Anders Behring Breivik. Men utenlandske korrespondenter mener de ikke har noen grunn til å klage. - Det er naturlig at det kobles til Breivik. Det er valg i Norge to år etter Utøya, og man ser på utviklingen som har vært her siden massakren, sier den svenske journalisten Bjørn Lindgal til vg.no. I følge journalisten.no ble koblingen mellom Frp og Breivik nevnt i over 1100 artikler verden over. - Vi er ikke et anti-innvandrings parti, men vil ha en strengere, mer rettferdig innvandringspolitikk, sier Fpu-leder Himanshu Gulati til vg.no, og mener dette er feilaktige fremstillinger som svekker Norges omdømme. Les hele saken i på vg.no. Har ikke Frp grunn til å klage på dette, eller bommer internasjonal presse fullstendig på målet?    

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.