Greit for politiet å være morsomme på Twitter?

Oslopolitiet vil unngå intern konkurranse om å skrive den morsomste twittermeldingen.

(upublisert) Opprettet
Oslopolitiets tweet gikk til topps under konferansen «Social Media Days 2013» i Oslo. Politiet understreker at hensikten med tvitringen ikke er underholdning, men det hender stadig at politiet bruker humor for å fortelle om hendelser på Twitter. Leder for sambandsavsnittet i Oslo politidistrikt, Martin Strand, sier til Osloby.no at mye av utfordringen med Twitter er at det skal går så raskt: - I alt av sosiale medier er det fallgruver, det er fort gjort å tråkke over. Men vi er villige til å ta sjansen, det er viktig å fortelle publikum hva vi driver med. Les hele saken Er det bra for politiet, brannvesen og andre offentlige etater å bruke humor i sosiale medier?

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.