Greit å ta barna ut av skolen for å dra på ferie?

Osloskolen har innført et regelverk som normalt ikke skal innvilge permisjon til «ferie eller andre festpregede familiebegivenheter»

(upublisert) Opprettet
Skoler over hele landet erfarer at foreldre stadig tar barna ut av skolen for å dra på ferie. Dette ønsker de å sette en stopper for i Oslo, skriver nettavisen.no Pappa Marius Tyssvang nektet å godta et avslag på søknad om permisjon fra skolen for barna, og tok med seg barna på ferie: - Jeg skjønner at det bør strammes inn på permisjonspraksisen men det må være grenser for hvor strengt det skal være, sier han til Nettavisen.no Han håper Osloskolen tar til vettet og endrer praksisen, som han tror vil øke avstanden mellom hjem og skole. Les hele saken her Bør skolen utvise mer skjønn og tilpasse seg familiens ønsker, eller er dette fornuftige regler alle bør forholde seg til?

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.