- Elefanter hører ikke hjemme på sirkus

Dyrevernorganisasjon jubler for Cirkus Arnardo-avgjørelse om å fjerne elefantene.

(upublisert) Opprettet
Cirkus Arnardo skal ikke lenger ha elefanter i sine forestillinger. Sirkuset avviser at avgjørelsen kommer som følge av kritikk fra dyrevernorganisasjoner. Grunnen skal være at elefantene tar for stor plass. - Mange av stedene vi besøker har begrenset størrelse. Etter sesongen i fjor fant vi ut at vi vil vise fram flere dyr. Da må elefantene vike, sier sirkusdirektør Are Arnardo til NRK. Dyrevernorganisasjonen NOAH er svært fornøyd med avgjørelsen og håper at dette er første steg på veien mot et dyrefritt sirkus. – Elefanter hører ikke hjemme på sirkus. Det har NOAH og flere faginstanser sagt i flere år. At politikerne fremdeles ikke har tatt dette innover seg, er en skam, sier veterinær i NOAH Siri Martinsen til NRK. Les hele saken her Hva mener du? Er elefanter på sirkus dyreplageri, eller bør de være en naturlig del av ethvert sirkus? Ville du besøkt et sirkus uten dyr?

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.