Denne reklamen er ulovlig

Ser du hvorfor?

(upublisert) Opprettet
Aker Brygge inviterer til is-fest med store reklameboards. Det skulle de kanskje ikke ha gjort. Reklamen har skapt reaksjoner på sosiale medier, og nå har de fått myndighetene på nakken. - Helsedirektoratet mener bildet av denne «ute-isen» gir assosiasjoner til ute-pils, og er dermed i strid med reklameforbudet, sier avdelingsdirektør Hilde Skyvulstad til Nettavisen. Senterledelsen ved Aker Brygge er tydelig oppgitt over direktoratets «dom» over reklamen. - Jeg forstår ikke at Helsedirektoratet reagerer på dette. Her forsøker vi å fortelle om et stort is-arrangement på en kreativ måte, sier destinasjonssjef Thomas Nygård til Nettavisen. Les hele saken hos Nettavisen. Hva synes du om kampanjen? Er den for drøy?

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.