- Alle mener Brustad-bua er meningsløs

Bør det være fritt frem å holde åpent på søndager?

(upublisert) Opprettet
Stortingsrepresentant Ib Thomsen (Frp) tar til orde for å fjerne reguleringen av søndagsåpne butikker. Det skriver Aftenposten. Regjeringen har allerede tatt til orde for at flere butikker kan holde åpent på søndager i sin Sundvolden-erklæring. Thomsen ønsker at dette bør skje allerede innen jul. - Jeg mener dette kan gjøres så raskt som mulig, og bør påbegynnes før sommeren. Hvis dette gjøres effektivt, kan butikkene som ønsker det åpne før jul, sier Thomsen til avisen. - Alle mener Brustad-bua er meningsløs. Meningsløse lover og forskrifter bør bort så fort som mulig, sier Frp-representanten. Les hele saken her Hva mener du? Bør det være fritt frem å holde åpent på søndager?

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.