Tollvesenets auksjon: Designvesker, varmepumpe og nettbrett

Auksjonen er i gang, og menyen er variert.

(upublisert) Opprettet

Nok en gang er Tollvesenet i gang med å auksjonere bort beslaglagte varer. Denne gang kan man sikre seg alt fra designvesker og eksklusive smykker til plentraktorer og dekkomleggingsutstyr.

Auksjonen startet mandag og varer fram til søndag.

Blant auksjonsgjenstandene finner mann blant annet Gucci-, Prada-, Mulberry og Louis Vuitton-vesker, gullarmbånd og diamantringer og en stor mengde elektroniske varer som mobiltelefoner, nettbrett og navigasjonssystemer.

For den som er glad i å sy, kan Tollvesenet friste med en symaskin, eller hva med en komfyr med induksjonstopp eller kanskje en vaskemaskin eller varmepumpe? De yngste setter kanskje stor pris på en sukkerspinnmaskin, mens ballonger og heliumflasker også kan gi mye moro.

To plentraktorer kan man også sikre seg. Tollvesenet har også lagt ut komplett utstyr for den som vil innrede garasjen til en hall for dekkomlegging. To frisørstoler, en haug med trampoliner og en rekke antikviteter er også under hammeren. Det samme er en mengde vinduer og diverse byggemateriell.

Tollvesenet presiserer at inntektene fra de beslaglagte varene går rett til statskassa.

Sjekk auksjonen her.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.