Tid for å fikse opp hagemøblene

Sommeren er rett rundt hjørnet så gi hagemøblene en makeover. I år går vi for friske farger!

(upublisert) Opprettet
Har du tremøbler? De må vedlikeholdes kontinuerlig om de ikke skal bli ødelagt. Vi foreslår å gi dem et malingstrøk med nye, friske farger. Jobben er fort gjort, men krever at du følger noen råd for å få et vellykket resultat. Sjekk ut denne enkle trinn-for-trinn-forklaringen fra ifi.no: Noen malinger krever grunning, andre kan males rett på treverket. (Foto: ifi.no) Har du plastmøbler, trenger disse alltid en solid vask om våren. Er de blitt skitne og grå, hjelper ikke vanlig vaskemiddel. Da må du trå til med en plastfornyer. Her får du rensetipsene fra ifi.no: Det er først og fremst sollyset som bryter ned plastmøblene. (Foto: ifi.no) Det er ikke bare møblene som trenger en oppussing. Er du lei av fargen på blomsterkrukkene dine, er det fort gjort å friske opp disse også. "Lekkert, raskt og rimelig," skriver Anne fra bloggen Moseplassen. Hun viser deg hvordan her: Når alle krukkene holder samme fargetoner er det bare spennende at de har ulik fasong, skriver Anne på bloggen Moseplassen. (foto: moseplassen.com)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.