Slik bretter du laken på 30 sekunder

Og det ser pent ut. Seks triks som gjør livet ditt litt lettere.

(upublisert) Opprettet

1. Brett laken perfekt

De fleste som noen gang har brettet et laken, vet at det ikke er bare, bare. Særlig stretchlaken kan være en utfordring å brette pent, og det ender ofte opp som en stor krøll.
Med dette geniale trikset, blir det aldri mer lakenkrøll. Metoden tar bare noen sekunder lengre tid enn å krølle sammen lakenet, og det tar seg betraktelig bedre ut.   Syns du at det så vanskelig ut, finnes det også andre metoder for å unngå at lakenet ender opp som en skrukkete ball. Og det tar kun 30 sekunder.

2. Perfekt t-skjorte på to sekunder

Å brette en t-skjorte er ikke hjernekirurgi, men det er heller ikke veldig morsomt. Med dette trikset får du jobben unna i en fei. Ja, faktisk bare to sekunder. Se videoen her Det må nok litt trening til for å  at trikset sitter, men innen kort tid vil du brette t-skjorter som en mester! Samme teknikk kan også brukes på andre kortermede plagg.

3. Få orden i sokkeskuffen

Hvis du har dårlig plass i sokkeskuffen, kan dette trikset være løsningen. Sokkene tar ikke bare mindre plass, men det vil også bli lettere å få oversikt over de ulike parene. Har du prøvd denne metoden, går du neppe tilbake til vanlig sokkebretting. Trikset er slettes ikke vanskelig, men det er en viktig ting du må huske på.   Det krever litt trening, men vil garantert imponere.

4. Håndklærne tar mindre plass

Er du ekstra ivrig på å brette, kan du bruke samme smarte triks på håndklær som på sokker. Det er supert når du skal ut å reise, og tar minimalt med plass på badet. Se videoen her I videoen demonstreres fremgangsmåten på et lite håndkle, men samme metode kan brukes på større håndklær.

5. Bruk papp

Det kan være en utfordring å få et godt resultat når du bretter skjorter. Har du et stykke papp, blir det hele mye enklere. Resultatet vil se like profesjonell ut som på butikken, og det er lettere å holde oversikt i skapet.  

6. Brett eller heng?

For å bevare klærne best mulig, må de oppbevares korrekt. Er du usikker på om et klesplagg skal brettes eller henges opp? Svaret finner du i denne videoen. Det er ikke bare klesplagget som er med på å bestemme om man skal legge det i skapet eller henge det opp. Det er hele tre ting som må tas hensyn til.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.