Slik bør du pynte til jul i år

Advent er her før du vet ordet av det, og da er det kanskje så mye å gjøre at du ikke rekker å kose deg med pyntingen. Så hvorfor ikke starte allerede i nå? Her er interiørekspertens tips:

(upublisert) Opprettet
SOLs interiørekspert Veronica Skogvold Navekvien er interiørsdesigner og studerer interiør- og møbeldesign i Oslo. Her er hennes fem tips til alternativ julepynt:   En adventsillusjon - juletre av bare lys (foto: Cox & Cox) - Skap en magisk stemning som lyser opp hagen i mørketiden, foreslår Veronica og anbefaler 'Light Tree Tower' fra Cox & Cox.   Til å spise opp! Cupcakes på treet (foto: Lunehjem.no) - Julepynten behøver ikke være tradisjonell. Hva med morsomme cupcakes til juletreet? spør Veronica og tipser om disse cupcakes-julekulene fra Lunehjem.no.     Det er lite som gir mer adventsstemning enn levende lys (foto: Rockett St. George) - Disse stearinlysene som gir en illusjon av å ha vært brukt i mange år, sier Veronica. Du får kjøpt dem på nettbutikkene til Rockett St. George.     Minimalistisk julebordpynt (foto: Aventura) - Hva med å dekorere bordet med juletre i drivved? Disse kan godt stå alene eller i grupper av flere, foreslår Veronica. Du får kjøpt dem på Aventura.no.   De små tallene i metall har en liten pigg på baksiden, så de lett kan settes fast i kubbelys. (foto: Kremmerhuset) - Lag dine egne julelys og dekorer de med disse søte tallene i metall fra Kremmerhuset. Kan lett tas av og brukes igjen neste år, foreslår Veronica. Har du interiørtips til adventstiden? Kom gjerne med dem i kommentarfeltet under. Og ha en flott mørketid.  

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.