Slik åpner du vinflasken uten opptrekker

Enklere enn man tror!

(upublisert) Opprettet


De fleste av oss har opplevd det: Du er på fest og skal til å åpne en flaske med vin, men mangler en opptrekker. Hva gjør du?

Jo, det får du svar på her:
 1. Sko-trikset


  (Youtube: Mirabeau en Provence)

  Den britiske vinbonden Stephen Cronk viser her at man egentlig bare trenger én sko og en stødig vegg for å åpne vinflasken.

  Men vær obs! Man bør dunke forsiktig - med et stabilt trykk - slik at flasken ikke knuser, skriver KK.


 2. Bruk husnøkkelen


  (Youtube: CrazyRussianHacker)

  Youtube-stjernen "Crazyrussianhacker" har blitt verdenskjent for sine lifehacks-videoer. I denne lille snutten viser han at du ved hjelp av en husnøkkel kan åpne vinflasken med litt presisjon og kraft.

  Nøkkelen til suksess er altså å gå inn fra siden og vri - og vips er flasken åpen!


 3. Hammer og spiker


  (Youtube / HouseholdHacker)

  De fleste har en hammer og en spiker tilgjengelig i hjemmet. Og da er veien til de edle dråpene relativt kort. I denne videoen, blant annet vist på Klikk.no, vises det at trikset er å slå spikeren inn i vinkorken litt fra siden.

  Deretter trekker du spikeren og korken opp ved hjelp av hammerens klo.


 4. Knivtrikset


  (Youtube: CrazyRussianHacker)

  Her er det viktig å være svært forsiktig: Stikk kniven et stykke ned i korken - nær kanten. Deretter vrir du kniven forsiktig rundt og rundt, slik at korken løfter seg.
Legg til sol_no på SnapChat

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.