Norges fineste uteplass

Om sommeren vil vi aller helst være ute. Stem frem og bli inspirert av Norges fineste uteplasser.

(upublisert) Opprettet
 Norske interiørblogger (NIB) er et samlingspunkt for 2000 norske interiørbloggere og et naturlig bokmerke for alle som er interessert i interiør

Ny utfordring hver måned

Hver måned kjører NIB i gang en ny runde med interiørkonkurransen «UTFORDRINGEN». Og i juni er uteplass tema for konkurransen. Denne gangen er gjestedommer Per Ellegaard, han har plukket ut 10 favoritter og du kan bli med og stemme frem vinneren  (OBS: konkurransen avsluttes 21. juni klokken 20).

Stem på din favoritt

Under ser du våre favoritter blant finalistene, men du liker kanskje noe annet? Du ser alle finalistene hos NIB. Dotty love:  «Grønn lykke under pæretreet» skriver blogger Dotty love. Dette kan du også få til i din hage! (Foto: Dotty love)   Hokusfiliokus: «Bli med ut» foreslår Hokusfiliokus. Klikk på bildet for å se flere bilder fra serien (foto: Hokusfiliokus). Cathrines hjerterom: Det er vel flere som kunne tenke seg en like stilren uteplass som Cathrines hjerterom viser frem. Klikk på bildet for å se flere bilder fra serien i bloggen. (Foto: Cathrines hjerterom) Marie Friis:
[Bloggeren Marie Friis har droppet de fleste møblene i denne alternative, men strålende vrien på uteplassen. Klikk på bildet for å se flere bilder fra serien (Foto: Marie Friis).  
Dette er bare et lite utvalg av bidragene, så ikke glem å sjekke ut resten hos NIB. Og husk å stemme frem din favoritt!  
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer