Minst 10 smarte triks som gjør livet ditt lettere

Dette burde mora di ha lært deg (eller faren din, for den saks skyld).

How-to-videoer (eller trinn-for-trinn-videoer på litt bedre norsk) er smarte, korte videoer som viser deg hvordan du utfører en spesifikk oppgave. Internettet flommer over av how-to-guider, og de gjør virkelig livet enklere. Under har vi plukket ut noen favoritter, har du ikke sett dem før kan du virkelig lære noe.

Hvordan brette en t-skjorte på to sekunder!

Denne videoen er kort, enkel og genial. Muligens den ultimate how-to-video, med andre ord.   I videoen under lærer du flere superenkle klestriks. Ti på 60 sekunder, faktisk, så her bør du være fokusert. http://www.sol.no/klipps/video/ti_klestriks_pa_60_sekunder  

Hvordan brette et stretch-laken?

Du er ikke alene hvis du har forbannet stretch-lakenet når du skal brette det. De er jo så praktiske når man skal skifte sengetøy, men de er jo helt umulige å brette! Mange ender nok opp med å heller stappe lakenet ned i en skuff. Vel, ikke etter at du har sett denne perlen av en video. Så smart! http://www.sol.no/klipps/video/dette_har_du_faktisk_alltid_lurt_pa   Har du tips til andre smarte how-to-videoer? Kom gjerne med tips i kommentarfeltet.