Lang nabofeide: Mann dømt til å trimme hekken

Det hele startet på 90-tallet.

(upublisert) Opprettet

En mangeårig nabofeide i Lillehammer har fått sin konklusjon i tingretten. En mann er dømt til å fjerne halvparten av hekken som grenser til naboens eiendom.

Gudbrandsdølen Dagningen skriver om saken som ble behandlet i Gudbrandsdal tingrett før påske. Den dreide seg om to menn som har vært naboer i Vårsetergrenda i Lillehammer i 30 år.

Den ene av dem plantet tidlig på 1990-tallet en 14 meter lang hekk som nå har vokst seg seks meter høy. Det likte naboen dårlig.

Seks meter av hekken vender seg mot naboens eiendom, og det er denne delen tingretten har besluttet at må kuttes ned.

Nå må Lillehammer-mannen beskjære den såkalte grensehekken ned til tre meters høyde innen 15. april. De resterende åtte meterne av hekken kan han gjøre som han vil med, ifølge GD. (©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.