I denne byen selges seks av ti boliger under prisantydning

Fortsatt hett i Oslo og Bergen.

(upublisert) Opprettet
Mens de aller fleste boliger som selges i Oslo og Bergen går for mer enn prisantydning, er situasjonen omvendt i Stavanger.

I mars ble 62 prosent av Stavanger-boligene solgt under prisantydning, viser tall DNB Eiendom Stavanger har hentet inn fra alle meglerhus, skriver Stavanger Aftenblad.

I Bergen ble 74 prosent solgt over prisantydning, mens 81 prosent av alle boliger som ble solgt i Oslo i mars gjorde det samme.

– Det er større optimisme i Bergen og Oslo. Nedskjæringer i oljebransjen, som vi merker mer av her i Stavanger, har en innvirkning på boligmarkedet. Folk er ute og kjøper, men det er i litt roligere former enn vi er vant med, sier Eivind Chr. Dahl, daglig leder i DNB Eiendom Stavanger. (©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.