Vis mer

Her faller boligprisene: - Vi har bare sett begynnelsen

To regioner peker seg ut.

(upublisert) Opprettet
Boligprisene i Norge steg med 1,2 prosent fra første til andre kvartal i 2015. Veksttakten vi har sett til nå, kan ikke opprettholdes, tror sjefen i Eiendom Norge.


– Det meste er nok tatt ut for i år. Vi regner med å se en økning i Oslo-regionen, og tilsvarende nedgang i Rogaland. På landsbasis mener vi prisene kommer til å bevege seg relativt flatt resten av året, sier sjef i Eiendom Norge, Christian Dreyer, til Finansavisen.


På ett år har boligprisene steget med 6,6 prosent, og med unntak av Agder og Rogaland steg prisene i alle landets regioner.


Administrerende direktør i DNB Eiendom, Terje Halvorsen, mener at det ikke blir en snarlig bedring i Agder og Rogaland.


– Stavanger-området kommer til å falle videre, vi har bare sett begynnelsen. I dag er veldig mange boliger til salgs der. Så langt har ikke selgerne vært villig til å senke prisene, sier han til avisen. (©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.