Derfor bør du ha en kjevle liggende på badet

Kan spare deg penger.

(upublisert) Opprettet
Det er ikke bare bare å klemme ut siste rest fra tannkremtuben. Ikke nok med at det er irriterende, men det går også utover miljøet om man kaster tannkremen før den er helt tom. Selv om det kan være en utfordring å klemme ut siste rest av tannkremtuben, er det slettes ikke umulig. SOL har samlet er rekke triks som kan hjelpe deg å kutte ned på tannkrembudsjettet ditt.
Når du starter på en ny tube, kan det være lurt å klemme tannkremen fra bunn og oppover. Klemmer du fra midten av tuben, blir jobben vanskeligere. Det hjelper også la tannkremen stå på lokket ned. De fleste gjør det nok allerede, men det er likevel en god påminnelse.

1. Kjevle

Det er kanskje merkelig å ha en kjevle liggende på badet, men det kan absolutt komme godt med. Legg tannkremtuben på noe flatt og kjevle nedenfra og oppover. Kjevla vil skvise ut all tannkremen du ikke ellers ikke kunne brukt. (Artikkelen fortsetter under videoen)  

2. Bruk tannbørsten

Legg tannkremtuben ned på vasken og klem tuben med den flate delen av skaftet på tannbørsten. Dra børsten opp mot åpningen av tuben mens du fortsetter å klemme ned. Vips, vil det komme tannkrem ut av tuben du trodde var tom. Det er slettes ikke bare i munn tannkrem kan brukes. Bruk noen av restene til å for eksempel fjerne vond lukt fra hendene.

3. Tubeklemmer

Det finnes egne tubeklemmere som hjelper deg å få alt ut av tuben på en rask og enkel måte. De koster ikke mange kronene, men har samme funksjon som blant annet å klemme ut innholdet med kjevle eller tannbørste.

4. Klipp av toppen

Har du klemt og trykket alt du kan på tuben, er det trolig likevel litt tannkrem igjen. For å utnytte absolutt siste rest, må du klippe opp tannkremtuben. Det blir minst søl om du klipper av enden lengst vekk fra korken. Gjør du det, må du huske å dekke til hullet så du ikke får uønsket rusk i tannkremen. For å få ut alt, bør du derimot klippe opp hele tuben. Brett den ut og skrap ut tannkremen med en slikkepott. Tannkremrestene kan du oppbevare i plastfolie så unngår du at den tørker.

5. Bruk vasken

Dra tannkremtuben nedover et rett område på vasken. Start i bunn og dra oppover, så samler alt seg ved korken. Har du en buet vask, kan det lønne seg å bruke kranen i stedet.

6. Klype

Press den flate siden av klypen langs med tannkremtuben. Dra oppover tuben for å samle alt. Deretter fester du klypen i enden av tuben og vrir rundt. Da bør du kunne få ut det som er igjen av tannkrem i tuben. En klype kan komme godt med når du pusser tennene (FOTO: COLOURBOX)En klype kan komme godt med når du pusser tennene (FOTO: COLOURBOX)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.