Derfor bør du alltid ha en slik med deg

Man kan ha mye gøy med et kondom.

1. Få napp lettere!

Virker ikke videoen? Prøv Fiskestarts versjon av kondomfiske.

2. Beskytt telefonen mot regn og fukt

Såkalte mobilkondomer finnes allerede, og er enkelt og greit bare små plastlommer som du kan putte mobilen i hvis det regner eller er fuktig. Noen lar deg til og med bruke telefonen mens den er i veska. En veldig enkel men effektiv budsjettvariant er å dra et kondom (helst uten glidemiddel) over telefonen, for eksempel hvis du skal på skogtur og er redd for at det kan bli fuktig.

3. Gjør båltenningen mye enklere

4. Improviser en vannflaske

Ifølge Vitus Apotek kan et kondom holde opptil sju liter vann. Det er kjempedårlige nyheter om du spyler den ned i do, så ikke gjør det. Det er til gjengjeld kjempegode nyheter om du for eksempel er på campingtur og trenger en kjapp, liten og billig vannflaske. Ikke trenger du noen kork heller, bare knyt! Skulle pseudoflaska trenge ekstra beskyttelse, foreslår Peak Survival å kle den i en nylonsokk.

5. Dekk til bandasje i dusjen

6. Spar børsa for skitt og lort

Et gammelt soldat- og jegertriks er å dra en kondom over geværmunningen når du ferdes i områder med mye sand, støv eller snø. Da slipper du å få alt mulig rart inni løpet. Den tynne gummien har minimal påvirkning på de energirike kulene, så du trenger ikke engang å ta av kondomet før du skyter.

7. Lag vindpølse i bilen!