Å, hvorfor tenkte ikke jeg på det selv ... ?

Knallgode tips du kan bruke i hverdagen.

(upublisert) Opprettet
Vi skal ikke påstå at vi kom på dette selv - så langt derifra, faktisk. Men nettet er fullt av smarte triks som gjør hverdagen enklere, og vi har samlet noen av dem for deg. Storage Glee: Hva skal du med tomme dorullkjerner? Vel, ikke kast dem. Sett dem heller i en boks og bruk dem som rom for oppbevaring av ledninger og kabler.           A Small Snippet: Lei av at for eksempel potet- eller pastavannet koker over? Enkelt! Legg en treskje på toppen av kjelen, så koker det ikke over. Genialt enkelt, ganske enkelt genialt.           Apartment Therapy: Hva skal du med klipsene på brødposer og lignende? Vel, heller ikke de trenger å finne veien til søpla. Du kan for eksempel bruke dem til å merke ulike ledninger, så finner du enkelt den riktige.         På utkikk etter flere gode idéer? Du finner haugevis i disse to Pinterest-samlingene: Clever ideas Smart Household tricks  Hva er dine lureste triks i hverdagen? Del dem med oss i kommentarfeltet.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.