5 tips for deg med liten plass

Har du liten leilighet er det viktig å tenke plassutnyttelse. Ved hjelp av multifunksjonelle og smarte løsninger kan du få god plass i en trang leilighet.

(upublisert) Opprettet
SOLs interiørekspert Veronica Skogvold Navekvien er interiørsdesigner og studerer interiør- og møbeldesign i Oslo. Her er hennes fem tips til deg med liten plass:   1. Små hjem trenger gode og smarte innredningsløsninger som utnytter plassen maksimalt. Her finner du noen gode tips. Freshome.com gir deg noen lure tips til hvordan du får plass til møbler i små rom. (Foto: freshome.com) 2. Skapsenger fungerer supert både som gjestesenger og på barnerom. Kan lett gjemmes bort slik at rommet får større plass til lek eller andre funksjoner. Køyeseng med overskap til barnerommet - fra Praktiske Møbler Skandinavia. (Foto: skapsenger.no) 3. Det franske arkitektkontoret H20 arkitekter har laget en multifunksjonell bolig på 12 kvadratmeter, der de utnytter høyden i rommet. Ved hjelp av ett plassbygget møbel over fire plan har boligen fått alle nødvendige fasiliteter. 12m² er fovandlet til en lekker mini-leilighet med mange plassbesparende løsninger. (Foto: apartmenttherapy.com) 4. Kombinert sovesofa og seng sparer leiligheten for mye plass. Noen soversofaer kan også fås med skjult oppbevaringsplass til sengetøy, puter og dyner som ikke er i bruk. Utnytt plassen godt med sovesofa. Disse er fra Bolia. (Foto: bolia.com) 5. Få orden og system i smykkene dine. Ved å ha et eget skap kan du få full oversikt samtidig som man kan lukke døren og få et ryddigere utrykk. Skap som vist her på bildet kan du kjøpe på bruktmarkeder eller loppemarkeder. (Foto: marthastewart.com)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.