3 triks som gjør det enklere å vaske badet

De eneste som ikke har bruk for disse tipsene, er folk med vaskehjelp. Og i så fall: Vis dem til vaskehjelpen. Alle elsker enklere måter å rengjøre badet på. Vi har samlet smarte tips for deg.

(upublisert) Opprettet
Eddik i dusjen dusjkabinett2Eddik fikser dusjkabinettet - vask veggene i dusjkabinettet med en svamp dyppet i eddik, så holder de seg skinnende rene. Det påstår i alle fall klikk.no. Les hele saken. Sitron på flisene sitron2Sitron er selve mirakelkuren for skitne flisefuger. Det hjelper ikke at badet er sånn noenlunde hvis fugene ser triste ut. Les hele saken hos kk.no. Cola i do cola2Doen ordner du med cola. Ja. Tømmer du litt cola i skåla og la det stå en stund, skal det gi gode resultater, påstås det. Les hele saken om cola-vask hos DinSide.no. Hva er dine beste tips for å komme seg raskere gjennom rengjøring av badet? Del i kommentarfeltet!

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.